قهوه ی خرما
معرفی, نوشیدنی

قهوه خرما

قهوه خرما به دلایل متعددی به عنوان یک جایگزین سالم برای قهوه معمولی شناخته شده است. اولاً، قهوه خرما بدون کافئین است، که برای بسیاری از افرادی که حساسیت یا عدم تحمل به کافئین دارند، انتخابی مناسب است
ادامه مطلب
روغن آستگزانتین فواید زیادی برای بدن دارد
آموزشی, معرفی

روغن آستاگزانتین

روغن آستاگزانتین 40 برابر قوی تر از ویتامین E عمل می‌کند. به عنوان یک منبع سرشار از اسیدهای چرب اصلی، مواد معدنی، و ویتامین‌ها، روغن آساتگزانتین غنی از اسیدهای چرب اشباع نشده مانند اسید اولئیک، لینولئیک و پالمیتیک است که اثرات مثبتی بر سلامتی قلب و عروق دارد
ادامه مطلب
استویا یک محصول افزودنی و مناسب برای افراد دیابتی می‌باشد
آموزشی, معرفی

استویا

استفاده از استویا به جای شکر از دهه‌ی 1970 میلادی شروع شد، زمانی که یک ژاپنی به نام میشی‌هایی تاتسو از شیرین‌کننده‌های طبیعی برگ‌های گیاه استویا خبردار شد و آن را به عنوان یک جایگزین طبیعی برای شکر معرفی کرد.
ادامه مطلب
ماچا چای محبوب ژاپنی
آموزشی, معرفی, نوشیدنی

ماچا

چای اصالتاً در ژاپن تولید و مصرف می‌شود و به عنوان یکی از عناصر مهم فرهنگ ژاپن شناخته می‌شود. چای ماچا خواص بسیاری دارد که توسط تحقیقات علمی اثبات شده‌اند
ادامه مطلب
روغن مو
آموزشی

بهترین روغن های گیاهی برای مو

تقریبا برای اکثر ما پیش اومده که عکس های جوانی والدین و اطرافیان توی آلبوم خاطرات ورق زده باشیم و همه به این فکر افتادیم که چقدر حجم مو های نسل گذشته با حجم مو های این نسل جوان متفاوت بوده. این تفاوت می‌تواند علل مختلفی داشته باشد،
ادامه مطلب
کلروفیل فواید کلروفیل کلروفیل برای پوست سلامت روده
پوست

فواید کلروفیل برای پوست؛ حقیقت یا تبلیغ؟

آیا به راستی درسته که تاثیرات چشمگیری روی پوست و مو بیشتر از هر ماده ی شیمیایی و یا برند تجاری داره ؟ شاید هم جزو محصولاتی باشد که با شهرت و طلوع ناگهانی، غروب ناگهانی تری داشته باشه و تا چند سال آینده اسمی از کلروفیل نشنویم
ادامه مطلب
پروتئین بار
آموزشی, بررسی ها

پروتئین بار؛ مفید یا مضر برای بدن؟

توی چند سال اخیر مطمئنا اسم پروتئین بار زیاد از زبون ورزشکاران و یا کسانی که رژیم غذایی دارند زیاد شنیدیم. از روکش های جذاب و متنوع این محصولات تا ادعا های بزرگی که در حوضه تبلیغات پروتئین بار استفاده شده
ادامه مطلب
اولین کارخانه شکلات
آموزشی, متفرقه

اولین کارخانه ی شکلات سازی

اولین بار که طعم شیرینی احساس کردیم دوران کودکی بوده. ممکنه این طعم با یک آبنبات یا یک حبه‌ی قند برامون شکل گرفته باشه ولی قطعا یکی از پررنگ ترین لحظات مربوط به زمانی بوده که برای اولین بار طعم شکلات های بسته بندی کوچیک و زیبا را چشیدیم.
ادامه مطلب
رژیم کتو
آموزشی, معرفی

رژیم کتو

رژیم کتوژنیک به عنوان یک نوع رژیم غذایی می‌تونیم در نظر بگیریم که براساس مصرف کم‌کربوهیدرات و مصرف بالای چربی‌ها ساخته شده. اگه بخوایم یه توضیح علمی تر در نظر بگیریم، در رژیم کتو بدن به جای استفاده از گلوکز به عنوان منبع انرژی، چربی‌ها را به اسیدهای چرب تبدیل کرده و به نام "کتون‌ها" از آنها استفاده می‌کند
ادامه مطلب